Medlemmar av Tellusgruppens ledningsgrupp köper aktier i bolaget

Övrigt

Jessica Malmberg, som är förvaltningschef, och Richard Bengtsson, som är affärsutvecklings- och kommunikationschef köper aktier i Tellusgruppen AB. 

Jessica Malmberg förstärker sitt ägande genom att köpa 8 200 aktier den 14 och 15 maj. Hennes totala innehav blir därmed 14 450 aktier. Richard Bengtsson köper 16 500 aktier den 15 och 16 maj. Samtliga nya aktier har köpts till marknadspris.

– Jag välkomnar att medarbetare och medlemmar ut ledningsgruppen köper aktier i bolaget. Vi tror på det vi gör och är ett lag som är starkt engagerade i att bidra till fortsatt framgång för elever, medarbetare och även för våra aktieägare, säger Bijan Fahimi, Tellusgruppens vd.

Jessica Malmberg, förvaltningschef, och Richard Bengtsson, affärsutvecklings- och kommunikationschef