Tellusgruppen rekryterar ny affärsutvecklings- och kommunikationschef

Verksamhet

Tellusgruppen (publ) har rekryterat Richard Bengtsson till ny affärsutvecklings- och kommunikationschef. Richard Bengtsson tillträder tjänsten 1 mars 2024 och ersätter Anna Lassen som avslutar uppdraget som kommunikationschef för Tellusgruppen.

– Richard ska bidra till att vi förverkligar Tellusgruppens strategi att både bredda och växa inom befintliga och nya affärssegment, säger Tellusgruppens vd Bijan Fahimi.

Richard Bengtsson kommer senast från Yrkesakademin AB där han arbetat i fyra år som HR- och kommunikationschef. Han har tidigare även erfarenhet som organisationskonsult och från politisk kommunikation. 

– Tellusgruppen har gjort en imponerande tillväxtresa de senaste åren. Jag ser fram emot att utveckla deras varumärken och arbeta för fortsatt tillväxt, säger Richard Bengtsson, ny affärsutvecklings- och kommunikationschef. 

För ytterligare information
Bijan Fahimi, vd Tellusgruppen AB
bijan.fahimi@tellusgruppen.se
+46 707 167 453

Certified Adviser
Bolagets Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB som nås på telefonnummer 08-503 015 50 och på e-post, ca@mangold.se.

Om Tellusgruppen AB (publ)
Tellusgruppen är en långsiktig ägare av välskötta bolag inom sektorerna för utbildning och för barnomsorg. Koncernen är för närvarande huvudman för 28 förskolor, sju grundskolor och tillhandahåller även barnpassning och utbildningstjänster.

Tellusgruppen bildades 2012 som moderbolag för Tellusbarn (Tellusbarn grundades år 2007) och som plattform för framtida expansion inom utbildnings- och barnomsorgssektorn.

Tellusgruppens affärsidé är att starta, driva och utveckla lönsamma och växande dotterbolag som erbjuder högkvalitativa, nyskapande och efterfrågade verksamheter inom sina respektive områden.