Tellusgruppen lanserar ny webbplats för dotterbolag

Övrigt

Nanny by Tellus är Tellusgruppens barnvaktsverksamhet. Bolagets grundades 2017 och har nu ett hundratal anställda barnvakter som verkar framför allt inom Storstockholmsområdet.

För att underlätta för nya kunder att hitta relevant information om bolagets tjänster, lanserar Tellusgruppen nu en helt ny webbplats för Nanny by Tellus. Webben är utrustad med en modern design, ett tilltalande formspråk och en navigering som gör det lätt för besökaren att hitta rätt.

– Vår nya webbplats kommer att på ett tydligare sätt än tidigare att stödja vår kärnverksamhet, säger Emma Arfvén som är verksamhetsansvarig för Nanny by Tellus. Webben är anpassad på ett sätt som underlättar köp av tjänster och kommer att vara viktig en del i Nanny by Tellus fortsatta tillväxt. Att vi dessutom tycker att den är tilltalande för ögat är en extra bonus.