Tellusgruppens vd väljs in i Stockholms Handelskammares fullmäktige

Publicerat: 2021-06-08

  

Övrigt

Tellusgruppens vd Bijan Fahimi har valts in som ledamot i fullmäktige för Stockholms Handelskammare. Fullmäktige är handelskammarens beslutande organ och består av medlemmar i Svenska Handelskammaren.

Stockholms Handelskammare är en oberoende näringslivsorganisation som drivs på uppdrag av medlemsföretagen. De är politiskt obundna och agerar utan vinstintresse för att främja en välmående huvudstadsregion.

– Tellusgruppen har sin bas i Stockholms län och Uppsala län. Skolans utveckling är en integrerad del av samhällsutveckling i stort. Eftersom Stockholms Handelskammare är en viktig aktör inom opinionsbildning och påverkansarbete är de viktiga i regionens utveckling. Jag hoppas att jag med min erfarenhet ska bidra i detta arbete, säger Bijan Fahimi som är vd för Tellusgruppen.

För ytterligare information
Bijan Fahimi, vd Tellusgruppen AB
bijan.fahimi@tellusgruppen.se