Succéstart för Robinson förskola i Enköping

Publicerat: 2021-03-10

  

Övrigt

Tellusbarns nystartade förskola Robinson i Enköping har fått en flygande start. Redan efter bara knappt två månader från starten är hälften av platserna fyllda.

Robinson förskola följer grundskolekonceptet Robinson som bland annat innebär ett upplevelsebaserat lärande och att barnen vistas mycket ute i naturen. Dessutom inbjuds barnen att själva vara med på sina utvecklingssamtal redan från starten. Något som utmärker och särskiljer Robinsons förskolekoncept från andra förskolor.

Förskolan bedrivs i nybyggda lokaler och har tillgång till en stor gård.

– Vi är glada att ha etablerat vår första förskola i Enköping, säger Malin Hökeberg som är skolchef på Tellusgruppen. Förskolan kompletterar dessutom våra fyra grundskolor i Enköping som gör att vi får ett heltäckande erbjudande i staden.